10 jaar Recruitment

In 2008 opende Carrera Recruitment zijn deuren, net voor de recessie.  We kwamen uit een arbeidsmarkt die vluchtig was. Er werd veel verdiend, snel geschakeld en wij moesten creatief zijn en nieuwe manieren vinden om succesvol te zijn.

In de jaren die volgden ging het steeds meer om de inhoud. Kwalitatief goede dienstverlening, flexibel opstellen, langetermijnvisie, meedenken en accepteren / anticiperen. Zeggen waar je voor staat en accepteren dat een kandidaat niet zomaar een overstap maakt en een opdrachtgever niet zomaar iemand aanneemt.

De veranderingen in de arbeidsmarkt volgden elkaar in rap tempo op. Onder andere social media zorgen er voor dat we als samenleving op een andere manier communiceren. Vooral vluchtig, maar ook passief en afstandelijk. Wij willen als bureau juist persoonlijk contact. We geloven namelijk dat recruitment ook in 2025 nog steeds mensenwerk zal zijn.

Als recruitmentorganisatie merkten we de laatste jaren dat een potentiële kandidaat die zijn/ haar cv online zette, door de bomen het bos niet meer zag. Hij/zij werd zo vaak benaderd door bureaus, recruiters en organisaties. Het lukte ons steeds minder goed om persoonlijk in contact te komen met nieuwe medewerkers – en daarbij waren we zelf ook te onduidelijk in onze arbeidsmarktcommunicatie.

We hebben er voor gekozen het roer om te gooien. Anders te leren denken: aan de kandidaat en aan de opdrachtgever. We moeten een verlengstuk zijn van jou als kandidaat in je zoektocht naar een nieuwe baan. Je informeren over de arbeidsmarkt, over de bouw en over een gezonde work-life balance.

Een koers die oprecht is vanuit ons DNA, onze visie en onze overtuiging. Wij geloven in work-life balance. Het vinden van balans tussen werk en privé, je kinderen zien opgroeien en het werken aan je carrière, het najagen van je dromen, het genieten van je partner. Leren beseffen wat je hebt en dat waarderen. Maar ook plannen maken voor de toekomst. Alles in balans.

Bij die nieuwe koers hoort ook een nieuwe website voor Carrera Construction met de juiste “look & feel”. Die nieuwe site is een blauwdruk van waar we voor staan en waarom we er voor jou zijn. En dat is niet alleen om je te helpen bij de zoektocht naar een nieuwe baan, maar boven alles een baan die bij jou past, op dit moment. Zo persoonlijk is het nog nooit geweest!