Verfspecialist, onderhoudsschilder, meters maker, zomaar een paar benamingen voor een schilder. 1 ding is zeker, schilderen is een mooi vak. Een deur, kozijn of hele galerij weer helemaal opknappen zodat het er weer jaren tegen kan. Dat is wat je doet. Maar bij welk bedrijf je werkt, daar zit het verschil in! Ben je op zoek naar leukere collega’s? Een betere sfeer? Of betere voorwaarden?
Laat het me weten, we gaan in gesprek en vertel me jouw kwaliteiten! We denk graag met je mee voor een geschikte functie bij 1 van onze partners.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Wij hebben een goede naam opgebouwd in de schilders branche. We staan bekend om onze persoonlijke aandacht voor de wensen van de vakman.
– Een prima salaris gebaseerd op jouw ervaring
– Een leuk bedrijf dat bij jou past
– Uitzicht op vast dienstverband
– Werken bij een professionele speler in de branche

JOUW DAG
Beginnen op de zaak en met een kop koffie even de dag doornemen, spullen pakken en lekker op pad met je collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat de klus geklaard wordt, de bewoners weer blij zijn dat het zo opknapt en tenslotte een tevreden werkgever. Wat wil je nog meer? Je gaat samen met je collega’s op pad om de gevraagde werkzaamheden goed uit te voeren, soms ben je in 1 dag klaar, soms ben je op projectbasis een volle week bezig op hetzelfde adres. Het eindresultaat is verbluffend en een tevreden klant is waar je het voor doet.

WIE JIJ BENT
– Van talenten tot ervaren rotten in het vak, we gaan graag in gesprek
– Nederlands sprekend, in bezit van rijbewijs B dat zijn de enige eisen die we hebben
– Je bent een teamspeler, klantgericht en je staat open voor ontwikkeling
– VCA is een pre maar ook via ons te behalen.

Betimmeringen, scheidingswanden en het werken met metal stud systemen. Dat is de specialiteit van onze opdrachtgever. Omdat er een goed gevulde ordermap is, is er ruimte voor een nieuwe collega! Niet de eerste de beste maar 1 die echt in het team past, zin heeft in een nieuwe uitdaging en natuurlijk verstand van zaken heeft.
Ben jij een ervaren timmerman en ben je benieuwd wat we te bieden hebben?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar bestaat. In die tijd is er veel veranderd en zijn ze met de moderne technieken meegegaan. Wat niet is veranderd is hoe er met medewerkers wordt omgegaan, inzet en goede initiatieven werd en wordt nog erg gewaardeerd!
– Een prima salaris dat ligt tussen € 2200.- en € 3200.- afhankelijk van ervaring
– Een goede planning, alle materialen die je nodig hebt en fijne collega’s
– Doorgroeimogelijkheden
– Een functie waar jouw inbreng, rechterhanden en kennis echt gewaardeerd wordt.

JOUW DAG
Vandaag je met een goed gevulde bus op pad met je collega. Er staat een verbouwing van een kantoor op de planning. Er worden nieuwe wanden geplaatst en de plafonds worden verlaagd. Op de heenweg wordt je al bijgepraat zodat je al weet wat je te doen staat. Op het werk zelf kijk je de tekeningen door en dan wordt het echt duidelijk. Dat wordt mouwen opstropen vandaag! Gelukkig doen jullie het werk samen en wordt er eerst een goede verdeling gemaakt, het is fijn om te weten wat er van je verwacht wordt. Tijdens het verlagen van het plafond bedenk je dat het beter kan dan vooraf is aangegeven. Je checkt jouw idee even met je collega en ja hoor, je krijgt de vrijheid om jouw plan uit te voeren! Leuk dat jouw idee gewaardeerd wordt!

WIE JIJ BENT
– Jij bent een ervaren timmerman
– Collegiaal, houdt van uitdagingen en initiatief tonen is wat je van nature doet
– Een langdurig dienstverband is iets dat je kan waarderen en waar je voor gaat
– Je spreekt goed Nederlands en bent in het bezit van een rijbewijs B

 

Voor onze opdrachtgever, een bekend Rotterdams bedrijf in de bouw, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s metselaar. Zij werken aan grote opdrachten in en rond Rotterdam. Zij zijn de specialist in hun vakgebied en hebben mooie, afwisselende klussen.
Waar ze ook in uitblinken is hoe er wordt omgegaan met de werknemers! Waardering wordt beloond met een contract, een drankje eens in de zoveel tijd op het terras en een extraatje met kerst.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Een heel leuke ploeg met collega’s waar je van op aan kan.
– Een goed salaris dat ligt tussen € 2600.- en € 2900.- bruto per maand
– Uitzicht op vast dienstverband na 9 maanden
– Goede werksfeer, de juiste materialen, alles goed geregeld
– Doorgroei mogelijkheden

JOUW DAG
Je begint lekker vroeg, om 6:45 uur drink je je eerste koffie op de zaak en om 7 uur ben je klaar om aan de slag te gaan. Met je collega die de voegen al heeft uitgehakt, heb je gisteren al afgesproken wat jullie te doen staat vandaag. De specie staat klaar en metselen maar! Aan het einde van de dag kijk je naar je werk, de tijd is voorbij gevlogen en alles ziet er weer mooi opgeknapt uit! Je loopt alles nog even na om te controleren en tevreden concludeer je dat alles prima is!

WIE JIJ BENT
We zoeken iemand met een vak volwassen instelling, je voelt je verantwoordelijk voor je werk en levert graag goed werk af.
– Je hebt ervaring als metselaar
– Je bent in staat om zelfstandig te werken
– Je spreekt Nederlands
– Serieuze werkhouding, hard werken en betrouwbaar zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn.

Onze opdrachtgever is een specialist als we het hebben over glas. Bij particulieren wordt tegenwoordig steeds meer glas in de woningen gebruikt om een nieuwe look te creëren. Een glazen deur of wand, een tafelblad. Het is niet meer weg te denken in een moderne inrichting. Ook in kantoorpanden, en winkels wordt steeds vaker voor glas gekozen. Dat betekent werk aan de winkel ! Omdat zij versterking kunnen gebruiken, zijn we op zoek naar nieuwe vakmensen.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever werkt door heel Nederland maar vooral in Zuid Holland.
– Salaris dat ligt tussen € 2000,- en € 3000,- bruto per maand
– Er wordt gewerkt volgens de CAO Vlakglas
– Een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is
– Prima werksfeer, fijne materialen om mee te werken en een leuke ploeg collega’s
– Mooi werk, goede interne communicatie en goed gereedschap
– Uitzicht op vast dienstverband

JOUW DAG
Je begint de dag op de zaak, even een goede kop koffie en bespreken wat er vandaag op de planning staat. Jij en je team gaan op pad om de klus te klaren met elkaar. Alle materialen inladen en op pad. Vandaag ga je een glazen pui plaatsten bij een mooie woning. Samen met je collega’s doe je voorbereidende werk, alles nog een keer opmeten, mouwen opstropen en aan de slag! Aan het einde van de dag zie je de stralende gezichten van de bewoners, dat geeft een goed gevoel zeg! Een tevreden klant, dat is waar je het voor doet!.

WIE JIJ BENT
Als persoon heb je oog voor detail en kan je goed inschatten wat de afmetingen zijn. Een timmermansoog dus !
– Een klantgerichte instelling, een teamspeler en niet vies van hard werken
– Je bent op korte termijn beschikbaar, spreekt goed Nederlands
– Je vind het leuk om een uitdaging aan te gaan
– Serieus, hard werken en betrouwbaar zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn.

Onze klant is bekende speler in de wereld van vastgoed renovatie. Wat begonnen is als een bedrijf met een handvol medewerkers, is deze nu uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere disciplines. Groot genoeg om een goed gevulde orderportefeuille te hebben maar klein genoeg om alle medewerkers te waarderen en hun werk te kennen. Wij zijn op zoek naar iemand die niet alleen van de werkgever hoge verwachtingen heeft maar ook hoge eisen aan zichzelf stelt. Kom jij op tijd op je werk? Kan iemand op jou rekenen? Kan iemand van jou iets leren maar neem je zelf ook iets van iemand anders aan?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever werkt door heel Nederland maar vooral in Zuid Holland.
Hoe ziet het er dan voor je uit;
– Goed salaris dat ligt tussen € 2700,- en € 3200,- bruto per maand
– Prima werksfeer, fijne materialen om mee te werken en een leuke ploeg collega’s
– 8,33 % vakantiegeld
– Wekelijkse of 4-wekelijkse betaling
– Mooi werk, goede interne communicatie en goed gereedschap
– Uitzicht op vast dienstverband

JOUW DAG
Je begint de dag op de zaak, even een goede kop koffie en bespreken wat er vandaag op de planning staat. Jij en je team gaan op pad om de klus te klaren met z’n allen. Je gaat vandaag aan de slag om het bestaande voegwerk te vervangen. Dat betekent stofvrij uithakken met de pneumatische hakhamer. Geen makkelijk klusje want het moet secuur gedaan worden. Als alles goed is uit gehakt, kan de metselaar alvast de specie aanmaken om vervolgens de nieuwe stenen te gaan metselen. Er wordt lange garantie gegeven op het werk dus het is geen kwestie van zo snel mogelijk werken, het moet gewoon goed gebeuren!

WIE JIJ BENT
Als persoon doe je niets liever dan in de bouw werken. Je bent sociaal en werkt graag in een team.
– Een ervaren gevelwerker, of toe aan een nieuwe uitdaging
– Je bent op korte termijn beschikbaar, spreekt goed Nederlands
– Je vind het leuk om een uitdaging aan te gaan
– Serieus, hard werken en betrouwbaar zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn.