Wil jij aan slag als Werkvoorbereider in Rotterdam ? Hier ben je actief betrokken met herontwikkeling en verduurzamen van vastgoed. Je vindt het fijn om de vraagbaak te zijn, je hebt namelijk in deze functie veel contact met klanten, leveranciers en collega´s.
Verder houd jij je bezig met het opstellen van werkinstructies en controleert alle tekeningen en documenten. Je vraagt vergunningen aan en houdt de wet en regels nauwlettend in de gaten.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je krijgt veel vrijheid en je bent voor het hele traject verantwoordelijk. En verder:
– Vrijheid om je functie in te delen zoals je dat prettig vindt.
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Goede begeleiding, samenwerking en ontwikkelingsmogelijkheden.
– Een bruto salaris dat afhankelijk is van je ervaring maar tussen € 2750.- en € 3500.-
– Werken bij een informele organisatie, in een nieuw en modern bedrijfspand.

JOUW DAG
Je start je dag met een kop koffie op kantoor. Je hebt in de ochtend overleg staan met de projectleider en calculator, jullie werken nauw samen in een hecht team. Daarna start je met het opstellen van veiligheidsplannen en vraag je gelijk vergunningen aan bij de gemeentes. Tijdens het overleg is naar voren gekomen dat er nog materialen besteld dienen te worden voor op de werklocatie. Dit valt ook onder jouw veelzijdige takenpakket als Werkvoorbereider Jij bent een echte regelaar die alles tot in de puntjes in goede banen leidt. Aan het eind van de dag verwerk en leg jij de administratie van de dag vast.

WIE JIJ BENT
HBO werk- en denkniveau, richting bouwkunde.
Enkele jaren ervaring relevante werkervaring als Werkvoorbereider.
– Je hebt een kwaliteit- en resultaatgerichte instelling; je voelt je verantwoordelijk voor het hele project, van begin tot eind.
– Je bent een echte teamspeler.

 

 

Onze opdrachtgever biedt totaalonderhoud aan vastgoed. Zij voeren meerjarig onderhoudsplannen uit en zijn ook actief in het verduurzamen en renoveren van vastgoed. Al deze projecten worden uitgevoerd in bewoonde toestand. Resultaatgericht samenwerken is een belangrijke eigenschap van het bedrijf. Hierin is prioriteit dat de klant ontzorgt wordt en een goede service geboden wordt. Op de afdeling werkvoorbereiding is ruimte voor een nieuwe collega. Zie jij jezelf werken als werkvoorbereider?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Werken in een flexibele zelfstandige functie met afwisseling tussen projectbezoeken en kantoorwerk.
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
– Je ontvangt een marktconform maand salaris dat ligt tussen € 3500.- en € 4000.-
– Er wordt gewerkt volgens de schilders CAO.
– De mogelijkheid om deels thuis te werken.

JOUW DAG
Vandaag ga je starten aan een nieuwe klus. In de ochtend heb je eerst overleg met de projectleider om af te stemmen welke materialen ervoor nodig zijn. Jij zorgt ervoor dat die materialen op de werklocatie komen. Verder verwerk je de projectadministratie, onder andere het meer- en minderwerk. Verder onderhoud je contact met de leveranciers, klanten en collega’s. Je stelt werkinstructies op en controleert de informatie voorziening op het project. Controleren van de tekeningen en documenten behoren ook tot het takenpakket.
Je vraagt vergunningen aan en houdt de wet en regelgevingstrajecten, zoals Flora en Fauna in de gaten.

WIE JIJ BENT
Je bent in bezit van een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde of een aantal jaar ervaring.
– Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en bent klantvriendelijk.
– Je hebt kennis en ervaring met MS Office en LEAN. Sharepoint is een pré.
– Je bent analytisch sterk en je bent probleemoplossend ingesteld.
– Je hebt kennis en ervaring met grootschalige renovatieprojecten in bewoonde staat.
– Je hebt een kwaliteit- en resultaatgerichte instelling, je voelt je verantwoordelijk voor het totale project.

Bij dit Rotterdamse familiebedrijf is het beheren van vastgoed een dagelijkse prioriteit. Verduurzamen, renoveren en onderhouden van bijvoorbeeld huurwoningen, zorginstellingen en VVEs wordt per project uitgevoerd. Een van deze disciplines is het schoonhouden van gevels, balkonvloeren en andere projectonderdelen. Heb jij geen last van hoogtevrees en heb je oog voor detail, solliciteer dan op onze vacature voor gevelreiniger.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Werken in een zelfstandige functie binnen een team met de beste materialen.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Een salaris dat afhankelijk is van je ervaring maar tussen € 2450.- en € 2900.-bruto per maand, op basis van 37,5 uur per week.
– Er wordt gewerkt volgens de schilders CAO.
– Goede begeleiding, samenwerking en ontwikkelingsmogelijkheden.

JOUW DAG
Vandaag ga je starten aan een nieuwe klus. In de ochtend heb je eerst overleg met de projectleider om af te stemmen welke materialen ervoor nodig zijn. De klus voor vandaag is het schoonspuiten van een portiek en het trappenhuis. Omdat het appartementen complex bewoond is, heb je ook met de bewoners te maken. Om de bewoners zo min mogelijk tot last te zijn, is het de bedoeling dat al het werk gedaan wordt binnen 1 dag. Dat wordt aanpakken! Gelukkig heb je een leuk team en zetten jullie gezamenlijk de schouders eronder! Aan het eind van de dag krijgen jullie veel complimentjes van de bewoners omdat het weer heerlijk schoon is geworden! Omdat het schoonmaakmiddel hard is gegaan, bestel je met de IPad gelijk nieuwe.

WIE JIJ BENT
– MBO werk- en denkniveau.
– Rijbewijs B.
– Je spreekt goed Nederlands en bent klantvriendelijk.
– Je hebt geen hoogtevrees, het werk wordt ook wel gedaan in een hoogwerker.
– Je bent beschikbaar voor een langere tijd en wil je graag binden aan een werkgever.

Bij dit familiebedrijf wordt elke dag weer hard gewerkt aan het onderhouden, renoveren en verduurzamen van vastgoed. In de regio Rotterdam wordt veel onderhoud gepleegd aan balkons; schilderwerk, gevelbeplating vervangen en verduurzamen van bijvoorbeeld appartementen complexen. Ben jij een (voorman) schilder die graag de stap naar binnen maakt? Denk eens aan een functie op de afdeling planmatig onderhoud bij dit mooie bedrijf!

WHAT’S IN IT FOR ME?
– Werken bij een informele organisatie, in een nieuw en modern bedrijfspand.
– Vrijheid om je functie in te delen zoals je dat prettig vindt.
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Een bruto salaris dat afhankelijk is van je ervaring maar tussen €2500.- en €3500.-
– Goede begeleiding, samenwerking en ontwikkelingsmogelijkheden.

JOUW DAG
Afhankelijk van jouw kennis en ervaring zal direct een breed functiepakket krijgen, of juist bij het begin beginnen. Al snel zal je merken dat jouw aandeel van groot belang is bij de voorbereiding van een project. Je werkt nauw samen met de projectleider, waarmee je een hecht team vormt. Wat je onder andere zal gaan doen is het opstellen van offertes, vergunningen aanvragen bij gemeentes, werk uitbesteden aan onderaannemers en alles administratief verwerken en vastleggen. Je overlegt met de projectleider en zorgt ervoor dat het juiste materieel op locatie aanwezig is, je verwerkt de projectadministratie, waaronder het meer- en minderwerk. Een veelzijdige functie waarin je je creativiteit en planning skills kan inzetten.

WIE JIJ BENT
– MBO werk- en denkniveau.
– Enkele jaren relevante werkervaring.
– Je beschikt over technisch inzicht en hebt materiaalkennis.
– Je bent accuraat, analytisch en kostenbewust.
– Je bent een echte teamspeler.

Er is veel mogelijk op het gebied van kozijnen en gevels. Staal, aluminium en het soort glas dat gebruikt wordt maakt een groot verschil in de aanblik van een pand. Onze opdrachtgever is specialist als het gaat om maatwerk. Denk aan een hotel dat kiest voor een nieuwe gevel, of een kantoorpand dat van houten kozijnen naar aluminium gaat. Om een project goed te laten verlopen, zoeken wij een nieuwe collega voor dit bedrijf. Iemand die scherp is op details en niks over het hoofd ziet.
Ben jij toe aan iets nieuws en werk je graag in een klein, hecht team?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een mooi bedrijf waar veel kennis aanwezig is. Uniek aan dit bedrijf is dat ze graag de tijd nemen om iemand van A tot Z in te werken. Heb je nog geen ervaring maar spreekt de functie je aan? Zij leren jou het vak!
– Een prima salaris dat ligt tussen € 2200,00 en € 3200,00 bruto per maand.
– Een prima werkplek, platte organisatie en fijne collega’s om je heen.
– Doorgroeimogelijkheden zijn er ruim voldoende.
– Een functie waar jouw inbreng en inzet echt gewaardeerd wordt.

JOUW DAG
Yes! Het nieuwe project gaat van start! Het hotel in de stad wordt voorzien van een nieuwe look. Jouw collega’s zijn al maanden in gesprek om de ontwerpen te bespreken en je hebt al veel meegekregen van hoe het uiteindelijk gaat worden. Maar vanaf vandaag komt het aan op jouw voorbereiding. Na een korte bespreking ga je aan de slag. Je maakt een planning en begint met bestellen van benodigde materialen, het inplannen van het transport en de monteurs en je bedenkt dat het misschien ook handig is om een keet neer te zetten? Als het regent vinden de monteurs het vast fijn om droog te kunnen zitten. Je checkt jouw idee even met je collega en ja hoor, je krijgt de vrijheid om jouw plan uit te voeren! Leuk dat jouw idee gewaardeerd wordt! En de monteurs zullen je ook dankbaar zijn.

WIE BEN JIJ?
Jij bent een Havo of MBO 3/4 opleiding afgerond.
– Collegiaal, houdt van uitdagingen en initiatief tonen is wat je van nature doet.
– Een langdurig dienstverband is iets dat je kan waarderen en waar je voor gaat.
– Je spreekt goed Nederlands en bent in het bezit van een rijbewijs B.