Onze klant is bekende speler in de wereld van vastgoed renovatie. Wat begonnen is als een bedrijf met een handvol medewerkers, is deze nu uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere disciplines. Groot genoeg om een goed gevulde orderportefeuille te hebben maar klein genoeg om alle medewerkers te waarderen en hun werk te kennen. Wij zijn op zoek naar iemand die niet alleen van de werkgever hoge verwachtingen heeft maar ook hoge eisen aan zichzelf stelt. Kom jij op tijd op je werk? Kan iemand op jou rekenen? Kan iemand van jou iets leren maar neem je zelf ook iets van iemand anders aan?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever werkt door heel Nederland maar vooral in Zuid Holland.
Hoe ziet het er dan voor je uit;
– Goed salaris dat ligt tussen € 2700,- en € 3200,- bruto per maand
– Prima werksfeer, fijne materialen om mee te werken en een leuke ploeg collega’s
– 8,33 % vakantiegeld
– Wekelijkse of 4-wekelijkse betaling
– Mooi werk, goede interne communicatie en goed gereedschap
– Uitzicht op vast dienstverband

JOUW DAG
Je begint de dag op de zaak, even een goede kop koffie en bespreken wat er vandaag op de planning staat. Jij en je team gaan op pad om de klus te klaren met z’n allen. Je gaat vandaag aan de slag om het bestaande voegwerk te vervangen. Dat betekent stofvrij uithakken met de pneumatische hakhamer. Geen makkelijk klusje want het moet secuur gedaan worden. Als alles goed is uit gehakt, kan de metselaar alvast de specie aanmaken om vervolgens de nieuwe stenen te gaan metselen. Er wordt lange garantie gegeven op het werk dus het is geen kwestie van zo snel mogelijk werken, het moet gewoon goed gebeuren!

WIE JIJ BENT
Als persoon doe je niets liever dan in de bouw werken. Je bent sociaal en werkt graag in een team.
– Een ervaren gevelwerker, of toe aan een nieuwe uitdaging
– Je bent op korte termijn beschikbaar, spreekt goed Nederlands
– Je vind het leuk om een uitdaging aan te gaan
– Serieus, hard werken en betrouwbaar zijn kernwoorden die op jou van toepassing zijn.

Totaalonderhoud, dat is waar onze klant goed in is. Een familiebedrijf met een lange historie waar met heel veel passie en plezier gewerkt wordt. Begonnen als eenmanszaak waar nu zo’n 40 medewerkers werken. Denk aan onder andere het verduurzamen van appartementen complexen, onderhoudswerkzaamheden aan balkons, schilderwerk, gevelbeplating vervangen en verduurzamen van woningen of kantoren. Wil jij de projectmanagers ondersteunen door een stuk voorbereiding uit te voeren?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een collegiale werkomgeving, in een gloednieuw pand waar het je aan niks zal ontbreken. De passie voor het vak is aan alles voelbaar en dat werkt aanstekelijk! Alle projecten, groot of klein, onderhoud of verduurzaming worden met grote klantvriendelijkheid aangepakt.
Ze bieden een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a.;
– Een bruto maandsalaris dat afhankelijk is van je ervaring maar tussen €3750,- en €4500,-
– Auto van zaak
– Vrijheid om je functie in te delen zoals je dat prettig vindt.
– Werken bij een informele organisatie, in een nieuw en modern bedrijfspand
– Goede begeleiding, samenwerking en ontwikkelingsmogelijkheden.
– Gezellige vrijmibo.

JOUW DAG
Je werkt nauw samen met de calculator en projectleider, waarmee je een hecht team vormt. Wat je onder andere zal gaan doen is het opstellen van veiligheidsplannen, vergunningen aanvragen bij gemeentes, werk uitbesteden aan onderaannemers en alles administratief verwerken en vastleggen. Je overlegt met de projectleider en zorgt ervoor dat het juiste materieel op locatie aanwezig is, je verwerkt de projectadministratie, waaronder het meer- en minderwerk. Een veelzijdige functie waarin je je creativiteit en planning skills kan inzetten.

WIE JIJ BENT
– MBO of HBO opleiding richting bouwkunde.
– Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
– Je beschikt over technisch inzicht en hebt materiaalkennis.
– Je bent accuraat, analytisch en kostenbewust.
– Je bent een echte teamspeler.

 

In je taken is er niet zo gek veel verschil met de verantwoordelijkheden die je overal hebt als uitvoerder: het team op de bouw aansturen, de planning controleren en de supervisie houden over de kwaliteit. Waar het echte verschil in zit, is in onze manier van werken. Als middelgroot bouwbedrijf hebben we een plezierig platte structuur. Je vindt bij iedereen snel gehoor voor je vragen, je krijgt meteen antwoord. En natuurlijk verwachten we dat ook andersom

WHAT’S IN IT FOR ME?
Werken bij een mooie club mensen die met plezier werken, en dat werkt prettig. Waarom zou je er ook niet prettig werken? Een prachtig pand voorzien van de modernste snufjes, goede werkplekken, fijne collega’s en aandacht. Dat je je er thuis voelt is belangrijk.
Hoe ziet het er dan voor je uit;
– Een prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden
– Een fijne werkgever waar je op kan bouwen
– Doorgroei mogelijkheden
– Mooi werk bij een trots bedrijf waar de mensen centraal staan

JOUW DAG
Omdat alles al goed geregeld is door de projectcoördinator, heb jij echt een coachende rol als uitvoerder. Zie je alternatieven om het slimmer te doen? Een andere planning te volgens of een betere methode te hanteren? Doe het vooral. Die ruimte krijg je. Na een rondje op de bouw ga je alvast een begin maken aan je administratie, gelukkig is dat zo gedaan want de registratie is beperkt tot een minimum. Zo houd je genoeg tijd over om er te zijn voor de uitvoerders, vaklieden en andere medewerkers.

WIE JIJ BENT
–  Je blinkt uit in motiveren, stimuleren en overtuigen van mensen
–  Bouwkundige opleiding heb je afgerond
–  Bij voorkeur heb je al wat ervaring als uitvoerder opgedaan.
–  Eigenschappen als loyaliteit, sociaal en collegiaal worden op prijs gesteld

Voor de verschillende (grote) projecten zijn wij opzoek naar een timmerman onderhoud in de regio Rotterdam. Voor het renoveren, verbouwen, transformeren, verduurzamen en onderhouden bestaand vastgoed voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Onze opdrachtgever is sterk in het efficiënt organiseren van beheer en onderhoud van (huur-)woningen, maar ze zijn minstens zo ervaren in het verbouwen, renoveren en transformeren van bestaand vastgoed, zoals kantoren, onderwijsgebouwen en dergelijke.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Binnen het bedrijf hangt er een optimale werksfeer. Er wordt veel gelachen en collegialiteit staat hoog in het vaandel.
Hoe ziet het er dan voor je uit;
– Een uitstekend salaris tussen de €2600,- en €3100,- bruto, afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding
– De kans op een vast dienstverband
– Doorgroeimogelijkheden
– Opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van een VCA
– Je treedt in een zelfstandige functie binnen een dynamische organisatie
– Reiskosten en kilometervergoeding conform CAO
– 25 vakantiedagen exclusief atv dagen
– 8,33 % vakantiegeld
– Wekelijkse of 4-wekelijkse betaling
– ZZP’ers zijn welkom

JOUW DAG
Als onderhoudstimmerman ben je bezig met het uitvoeren van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden zoals het plaatsen van ramen, kozijnen, deuren, tussenwanden en vervangen van hang- en sluit werk.

WIE JIJ BENT
– Je hebt (aantoonbaar) relevante ervaring in het vak
– Op korte termijn beschikbaar (of in overleg)
– In het bezit van een VCA (of bereid deze te halen)
– Rijbewijs B(E)
– 40 uur per week beschikbaar
– Jij kan technische tekeningen lezen en vertalen naar de werkzaamheden

Ben je op zoek naar een baan met vastigheid, waar je eerder meer uren dan minder uren zal werken? Wij zijn op zoek naar iemand die niet alleen van de werkgever hoge verwachtingen heeft maar ook hoge eisen aan zichzelf stelt. Kom jij op tijd op je werk? Kan iemand op jouw rekenen? En heb je dan ook nog technisch inzicht en 2 rechterhanden?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit. De eigenaar werkt zelf net zo hard mee en je zal direct met hem de afspraken maken over het werk dat op verschillende adressen gedaan moet worden. Gemiddeld zijn ze 6 weken met een huis bezig, 10 huizen tegelijk. Kortom… een mooie klus om de huizen van Rotterdam op te knappen en zo je steentje bij te dragen aan de stad.
Hoe ziet het er dan voor je uit;
– Prima salaris en arbeidsvoorwaarden
– Baan met vastigheid

JOUW DAG
Onze klant maakt woningen klaar voor de verhuur. Een nieuw keukenblok, nieuwe kozijnen, de lekkende kraan in de badkamer vervangen. Maar ook een wandje stuken en soms een hele verbouwing van een badkamer. Afhankelijk van jouw specialiteiten zal jij ingezet worden in jouw vakgebied. Er wordt gewerkt met goede materialen en hoogwaardige producten. Er wordt lange garantie gegeven op het werk dus het is geen kwestie van zo snel mogelijk werken, het moet gewoon goed gebeuren!

WIE JIJ BENT
Klinkt bovenstaande als muziek in je oren?
– Je werkt graag in een hecht team waar je snel ‘1 van de jongens’ bent
– Je hebt twee rechter handen
– Je bent loyaal, sociaal en collegiaal