Ben jij handig en kan jij je ei kwijt in de techniek? Wij zoeken een Allround Monteur! Veel afwisselend werk en bouwen aan diverse projecten, denk aan een tijdelijke GGD locatie, ziekenhuis, een uniek kantoor voor in je achtertuin en nog veel meer! Alles wordt gemaakt op de wens van de klant, hierbij is dus geen project hetzelfde.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je kan zelfs kiezen wat je wilt, liever op locatie de bouw verzorgen en het afmonteren etc. regelen? Of wil je vanaf de bodem de units opbouwen? Leren kan je hier ook zeker, nog nooit gelast maar wel handig, het lassen kan je geleerd worden. Al met al een tof bedrijf waar je wilt werken!
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je het volgende;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de € 2.200,00 en €3.100,00.
– 24 vakantiedagen en ADV dagen omdat je 40 uur werkt!
– Mooi inwerkprogramma om de kneepjes van het vak te leren.
– Collectieve verzekeringen.
– Reiskostenvergoeding.

JOUW DAG
Jij begint de dag met een lekkere bak koffie met jouw collega’s. Je hijst jezelf in je werkkleding en gaat aan de slag. In de loods staat het werk op je te wachten en ga je aan de slag met de opbouw van de unit. Je last de frames in elkaar en ga je verder naar de volgende fase. De wanden moeten gemonteerd worden, samen met je collega zorg je ervoor dat de unit al vorm krijgt en ga daarna verder met het verder ontwikkelen volgens tekening. Geen één unit is hetzelfde, alles is op wens van de klant en is hierdoor veel variatie in het werk. Zo ook met het afwerken van de units, de ene wil een mooie trap in de unit en de andere wil een gelijkvloerse unit. Na de bouw in de fabriek gaan deze units naar locatie, deze worden allemaal met elkaar verbonden en verder ingericht. Eénmaal alles op locatie is het een kwestie van afwerken en weg gaan met een tevreden klant.

WIE JIJ BENT
– Geen 9 tot 5 mentaliteit.
– Eigen vervoer om de werkzaamheden in de fabriek te verrichten.
– Affiniteit met techniek.

 

Zwembaden, sauna’s, whirlpools voor binnen en buiten. Dat is waar onze opdrachtgever al meer dan 70 jaar de specialist in is. Elk project is anders en volledig uniek door de specifieke wensen van de klant.  Door het grote aantal te bouwen projecten is er ruimte voor nieuwe technici die graag een nieuwe uitdaging aangaan.
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zie je jezelf werken als zwembad installateur? Ben je benieuwd wat wij kunnen bieden?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken bij een mooie organisatie die al meer dan 70 jaar de specialist is als het gaat om op maat gemaakte wellness faciliteiten. Denk aan binnen- en buitenzwembaden, stoomcabine ’s en meer. Er wordt geïnvesteerd in jou door middel van trainingen en praktijkmogelijkheden.
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2800,00 en € 3500,00 bruto per maand.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen conform CAO Klein metaal.
– Goed gevulde bus met alle benodigde gereedschappen
– Trainingen, goed inwerktraject en kansen om te groeien
– Een functie waarin geen dag hetzelfde is en jouw oplossingsgerichte instelling goud waard is!

JOUW DAG
Een Wellness droom van een klant uitvoeren, dat is nogal wat! Gelukkig werk je samen in een ervaren team die al heel wat zwembaden gerealiseerd hebben. Vandaag gaan jullie werken aan de laatste details van de afwerking en straks zal de oplevering zijn. Jij mag de klant alles vertellen over het onderhoud van de installatie en alle vragen beantwoorden. De technische ruimte heeft voor jou geen geheimen meer. Na de oplevering gaan jullie snel verder. Bij de volgende klant is een stoomcabine aan onderhoud toe. Gelukkig houd je van een uitdaging en zoek je net zo lang naar een oplossing tot je het gevonden hebt!

WIE JIJ BENT
– Jij bent een echte techneut met kennis van installatie techniek
– Je houdt van uitdagingen en je komt graag met een goede oplossing
– Klantvriendelijk, representatief en Nederlands sprekend
– Afgeronde MBO 3 of 4 opleiding richting installatie, Electra of autotechniek