Betimmeringen, scheidingswanden en het werken met metal stud systemen. Dat is de specialiteit van onze opdrachtgever. Omdat er een goed gevulde ordermap is, is er ruimte voor een nieuwe collega! Niet de eerste de beste maar 1 die echt in het team past, zin heeft in een nieuwe uitdaging en natuurlijk verstand van zaken heeft.
Ben jij een ervaren timmerman en ben je benieuwd wat we te bieden hebben?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar bestaat. In die tijd is er veel veranderd en zijn ze met de moderne technieken meegegaan. Wat niet is veranderd is hoe er met medewerkers wordt omgegaan, inzet en goede initiatieven werd en wordt nog erg gewaardeerd!
– Een prima salaris dat ligt tussen € 2200.- en € 3200.- afhankelijk van ervaring
– Een goede planning, alle materialen die je nodig hebt en fijne collega’s
– Doorgroeimogelijkheden
– Een functie waar jouw inbreng, rechterhanden en kennis echt gewaardeerd wordt.

JOUW DAG
Vandaag je met een goed gevulde bus op pad met je collega. Er staat een verbouwing van een kantoor op de planning. Er worden nieuwe wanden geplaatst en de plafonds worden verlaagd. Op de heenweg wordt je al bijgepraat zodat je al weet wat je te doen staat. Op het werk zelf kijk je de tekeningen door en dan wordt het echt duidelijk. Dat wordt mouwen opstropen vandaag! Gelukkig doen jullie het werk samen en wordt er eerst een goede verdeling gemaakt, het is fijn om te weten wat er van je verwacht wordt. Tijdens het verlagen van het plafond bedenk je dat het beter kan dan vooraf is aangegeven. Je checkt jouw idee even met je collega en ja hoor, je krijgt de vrijheid om jouw plan uit te voeren! Leuk dat jouw idee gewaardeerd wordt!

WIE JIJ BENT
– Jij bent een ervaren timmerman
– Collegiaal, houdt van uitdagingen en initiatief tonen is wat je van nature doet
– Een langdurig dienstverband is iets dat je kan waarderen en waar je voor gaat
– Je spreekt goed Nederlands en bent in het bezit van een rijbewijs B

 

Zijn de woorden ‘custom made’,  ‘exclusief’ en ‘perfectie’ de woorden die bij jou passen? Ben jij nu machinaal houtbewerker en ben je toe aan een stapje hoger, beter en leuker? Lees dan vooral verder want we hebben een mooie functie beschikbaar. Als machinaal houtbewerker werk je aan het tot stand komen van de meest luxe interieurs.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Om dit product tot stand te brengen lees je de tekening, overleg je met je collega’s van de tekenkamer om alles te checken en vervolgens stel je de machine in. Een zeer hoog kwaliteitsstandaard waarborgen, dat is jouw rol.
Hoe ziet dat er dan voor je uit;
– Een prima salaris afhankelijk van jouw capaciteiten, €2.400,- en  €3.000,-
– Een fijne werkgever waar je op kan bouwen.
– Voor de nog niet zo ervaren maar gemotiveerde vakman/ vrouw is dit een mooi bedrijf om heel veel te leren.
– Mooi werk bij een trots bedrijf waar de mensen centraal staan.

JOUW DAG
Vanaf ontwerp tot aan aflevering van het geheel, daar zit jaren tussen. Jouw aandeel zit er tussen in. Vandaag is de dag dat je de tekening binnenkrijgt van het nieuwe interieur dat gemaakt gaat worden. Je leest de tekening aandachtig en je ziet al waar het fineerwerk gaat plaatsvinden, tekeningen hebben geen geheimen voor jou. Voordat je de machine instelt, dubbel check je nog even bij de tekenaar. Alles klopt. Je gaat beginnen. Vanaf nu is het ontwerp in jouw handen en ga je aan de slag om tot een super resultaat te komen. Op de juiste dikte schaven, fineren, frezen en schuren. Het hoort er allemaal bij.

WIE JIJ BENT
– Allereerst ben je een rasechte vakidioot en een echte vakman/ vrouw
– Je hebt oog voor detail, houdt overzicht op je planning en hebt hoge kwaliteitseisen.
– je spreekt Nederlands en bij voorkeur ook Engels
– Je hebt ervaring in het vak meubel maken.
– Werken in ZZP verband is ook mogelijk

Vind je het een uitdaging om regelmatig met je collega’s in het buitenland te werken?
Heb je een goed kleurgevoel, ben je bekend met spuiten van coatings en het herstellen van schades aan kozijnen, panelen en overhead deuren? Lees dan snel verder, we hebben een leuke vacature voor een gevelschade hersteller.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Wij hebben een goede naam opgebouwd in de branche in zowel binnen – als buitenland. We staan bekend om onze vakkundigheid en professionaliteit. We breiden ons team graag uit. En daarvoor bieden we:
– Een prima salaris gebaseerd op jouw ervaring
– Een leuk bedrijf met een goed gevulde agenda
– Uitzicht op vast dienstverband
– Werken bij een professionele speler in de branche

JOUW DAG
Jij en je team zorgen ervoor dat de bedrijfspanden er weer netjes uitzien. Je herstelt schade en voorziet de panelen, overheaddeuren en kozijnen van een nieuwe coating. Je gaat samen met je collega’s op pad om de gevraagde werkzaamheden goed uit te voeren, soms ben je in 1 dag klaar, soms ben je op projectbasis een volle week bezig op hetzelfde adres. Het eindresultaat is verbluffend en een tevreden klant is waar je het voor doet.

WIE JIJ BENT
– Op dit moment werk je bijvoorbeeld in een plaatwerkerij, in de (auto)spuiterij, in de (auto)schadeherstel of ben je een industriële spuiter.
– Je bent een teamspeler, klantgericht en sta je open voor ontwikkeling
– Je hebt een technische opleiding, ervaring en goede referenties
– Je spreekt Nederlands, je hebt je rijbewijs, VCA (of bereid dit te halen)

Onze opdrachtgever is werkzaam in de regio van Rotterdam en Breda. Zij werken hoofdzakelijk in het particuliere en zakelijke segment als het gaat om verbouwen en renoveren. Dat kan per project verschillen. Alle medewerkers hebben een passie voor het vak wat resulteert in een kwalitatieve dienstverlening. Daarnaast staat samenwerken en een fijne werksfeer voorop! Jij als renovatie timmerman bent altijd bezig!

WHAT’S IN IT FOR ME?
– €2500,- en  €3200,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
– Wekelijkse of per 4 weken betaling
– 40-urige werkweek
– Gezamenlijk doel; fijne werksfeer
– Vastigheid voor de langere periode
– Diversiteit aan projecten en opdrachten
– Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket

JOUW DAG
Jij als renovatie timmerman bent altijd bezig in (bestaande) woningen en in de utiliteitsbouw.

WIE JIJ BENT
– Jij bent een doorgewinterde renovatie timmerman
– Geldig VCA (BASIS/VOL) certificaat
– Rijbewijs B(E) en in het bezit van eigen vervoer
– Woonachtig regio Rotterdam of Breda
– Per direct beschikbaar
– 40 uur per week beschikbaar
– ZZP’er of in loondienst

Planmatig onderhoud, renovatie en verduurzaming. Daar is onze opdrachtgever goed in. In deze vakgebieden zijn ze sterk en kunnen ze versterking gebruiken. Ben jij een geschoolde timmerman en weet je slimme oplossingen te bedenken? Als je jouw kennis wilt inzetten bij een bedrijf waar je betrokken wordt bij de beginfase, uitvoering en oplevering, lees dan vooral verder.

WHAT’S IN IT FOR ME?
– Zeer goed salaris dat afhankelijk is van o.a. jouw ervaring & kennis
– Een goed, en gedegen familiebedrijf waar veel mogelijk is
– Een uitdagende functie waar jouw kennis graag gehoord wordt
– Meedenken, klankborden en vooral jezelf blijven ontwikkelen
– Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket!

JOUW DAG
Een nieuw project gaat binnenkort van start! Jij als ervaren timmerman start vandaag op kantoor. Het project wordt aan je uitgelegd en de knelpunten worden met jou besproken. Fijn dat er naar je geluisterd wordt! Je hebt ze kunnen helpen met een paar slimme oplossingen zodat de puntjes op de i kunnen worden gezet. Je rijdt samen met de projectleider naar het werk toe om alles alvast ‘live’ te bekijken. De volgende dag ga je met veel zin naar het werk dat ook jouw project is doordat je hebt mee mogen denken.

WIE JIJ BENT
– Jij hebt een afgeronde opleiding voor timmerman of ruime ervaring als timmerman
– Zelfstandig werken is niet nieuw voor jou
– Je bent goed in het lezen van tekeningen
– Je weet veel van houtsoorten en gereedschappen.