Onze opdrachtgever is actief in het (groot) onderhoud van vastgoed. Zij werken in opdracht van diverse woningbouwverenigingen en VvE’s. Veelal wordt naast het reguliere schilderwerk, ook veel bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd. Soms worden er complete renovatieprojecten uitgevoerd die een paar jaar duren. Maar het komt ook voor dat er kleinere werkzaamheden te doen zijn; verduurzaming door het vervangen of herstellen van kozijnen, ramen en deuren. Ben jij een timmerman die hier ervaring mee heeft?
Voor dit werk hebben we een nieuwe collega timmerman nodig!

WHAT’S IN IT FOR ME?
– Werken in een zelfstandige functie binnen een team met de beste materialen
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
– Een salaris dat afhankelijk is van je ervaring maar tussen € 2500.- en € 3400.- bruto per maand, op basis van 40 uur per week
– Er wordt gewerkt volgens de schilders CAO
– Goede begeleiding, samenwerking en ontwikkelingsmogelijkheden.

JOUW DAG
Vandaag ga je starten aan het nieuwe project! Een project van 50 woningen die toe zijn aan een grote verduurzamingslag. Er wordt bij elke woning nieuwe kozijnen geplaatst, het dak wordt geïsoleerd en de gevels worden hersteld waar nodig. Dat wordt aanpakken! Jouw werk als timmerman is het verwijderen van oude kozijnen en het plaatsten van nieuwe. Dit doe je natuurlijk niet alleen, samen met je collega’s ga je deze uitdaging aan! Door de kennis en ervaring die je hebt opgebouwd maak jij het verschil en draag jij graag je steentje bij.

WIE JIJ BENT
– MBO werk- en denkniveau
– Rijbewijs B
– Je spreekt goed Nederlands en bent klantvriendelijk
– Je bent in bezit van een VCA (of bereid deze te halen)
– Je bent beschikbaar voor een langere tijd en wil je graag binden aan een werkgever.

Onze opdrachtgever is een landelijke speler als het gaat om bouwen. Het bouwen van huizen, zorginstellingen en zakelijke objecten realiseren zij van A tot Z. De dienstverlening stopt niet na het opleveren van het vastgoed. Naast nieuwbouw is er ook een afdeling Service & Onderhoud. En juist voor deze afdeling zoeken we een timmerman. De timmerman service en onderhoud komt graag bij de mensen thuis, vindt het leuk om meerdere adressen op een dag te bezoeken en heeft voor elk mankement een oplossing.
Zie jij jezelf werken als timmerman bij deze organisatie?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Zeer uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
– Werken in zelfstandige functie met afwisseling en uitdaging
– Volledig ingerichte Volkswagen bus, gevuld met het beste gereedschap
– Je ontvangt een marktconform maand salaris dat ligt tussen € 3200.- en € 4000.-
– Er wordt gewerkt volgens de bouw CAO
– Een leuke club aan collega’s, actieve personeelsvereniging en goede begeleiding

JOUW DAG
Vandaag begin je vanuit huis en ga je naar het eerste adres van de dag. Je krijgt een kop koffie aangeboden door de bewoner, dat is een goed begin! De oplossing voor het probleem heb je snel gevonden, het bijstellen van het hang en sluitwerk is een veelvoorkomend probleem maar gelukkig snel te herstellen. Nog even kort en bondig omschrijven welke werkzaamheden je hebt verricht in de iPad en je kunt al op pad naar het volgende adres. Daar staat een klemmende schuifpui op je te wachten. Zo ga je al je adressen af en sluit je de dag af met een goed gevoel. Je hebt veel mensen kunnen helpen aan een stukje woongenot vandaag!

 WIE JIJ BENT
Je bent een vakman die denkt in oplossingen
– Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en bent klantvriendelijk.
– Je vindt het leuk om bij mensen thuis te komen
– Om van adres naar adres te gaan ben je in bezit van rijbewijs B
– Je bent loyaal, hebt de intentie om een langdurige arbeidsrelatie aan te gaan.

Betimmeringen, scheidingswanden en het werken met metal stud systemen. Dat is de specialiteit van onze opdrachtgever. Omdat er een goed gevulde ordermap is, is er ruimte voor een nieuwe collega! Niet de eerste de beste maar 1 die echt in het team past, zin heeft in een nieuwe uitdaging en natuurlijk verstand van zaken heeft.
Ben jij een ervaren timmerman en ben je benieuwd wat we te bieden hebben?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar bestaat. In die tijd is er veel veranderd en zijn ze met de moderne technieken meegegaan. Wat niet is veranderd is hoe er met medewerkers wordt omgegaan, inzet en goede initiatieven werd en wordt nog erg gewaardeerd!
– Een prima salaris dat ligt tussen € 2200.- en € 3200.- afhankelijk van ervaring
– Een goede planning, alle materialen die je nodig hebt en fijne collega’s
– Doorgroeimogelijkheden
– Een functie waar jouw inbreng, rechterhanden en kennis echt gewaardeerd wordt.

JOUW DAG
Vandaag je met een goed gevulde bus op pad met je collega. Er staat een verbouwing van een kantoor op de planning. Er worden nieuwe wanden geplaatst en de plafonds worden verlaagd. Op de heenweg wordt je al bijgepraat zodat je al weet wat je te doen staat. Op het werk zelf kijk je de tekeningen door en dan wordt het echt duidelijk. Dat wordt mouwen opstropen vandaag! Gelukkig doen jullie het werk samen en wordt er eerst een goede verdeling gemaakt, het is fijn om te weten wat er van je verwacht wordt. Tijdens het verlagen van het plafond bedenk je dat het beter kan dan vooraf is aangegeven. Je checkt jouw idee even met je collega en ja hoor, je krijgt de vrijheid om jouw plan uit te voeren! Leuk dat jouw idee gewaardeerd wordt!

WIE JIJ BENT
– Jij bent een ervaren timmerman
– Collegiaal, houdt van uitdagingen en initiatief tonen is wat je van nature doet
– Een langdurig dienstverband is iets dat je kan waarderen en waar je voor gaat
– Je spreekt goed Nederlands en bent in het bezit van een rijbewijs B

 

Zijn de woorden ‘custom made’,  ‘exclusief’ en ‘perfectie’ de woorden die bij jou passen? Ben jij nu machinaal houtbewerker en ben je toe aan een stapje hoger, beter en leuker? Lees dan vooral verder want we hebben een mooie functie beschikbaar. Als machinaal houtbewerker werk je aan het tot stand komen van de meest luxe interieurs.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Om dit product tot stand te brengen lees je de tekening, overleg je met je collega’s van de tekenkamer om alles te checken en vervolgens stel je de machine in. Een zeer hoog kwaliteitsstandaard waarborgen, dat is jouw rol.
Hoe ziet dat er dan voor je uit;
– Een prima salaris afhankelijk van jouw capaciteiten, €2.400,- en  €3.000,-
– Een fijne werkgever waar je op kan bouwen.
– Voor de nog niet zo ervaren maar gemotiveerde vakman/ vrouw is dit een mooi bedrijf om heel veel te leren.
– Mooi werk bij een trots bedrijf waar de mensen centraal staan.

JOUW DAG
Vanaf ontwerp tot aan aflevering van het geheel, daar zit jaren tussen. Jouw aandeel zit er tussen in. Vandaag is de dag dat je de tekening binnenkrijgt van het nieuwe interieur dat gemaakt gaat worden. Je leest de tekening aandachtig en je ziet al waar het fineerwerk gaat plaatsvinden, tekeningen hebben geen geheimen voor jou. Voordat je de machine instelt, dubbel check je nog even bij de tekenaar. Alles klopt. Je gaat beginnen. Vanaf nu is het ontwerp in jouw handen en ga je aan de slag om tot een super resultaat te komen. Op de juiste dikte schaven, fineren, frezen en schuren. Het hoort er allemaal bij.

WIE JIJ BENT
– Allereerst ben je een rasechte vakidioot en een echte vakman/ vrouw
– Je hebt oog voor detail, houdt overzicht op je planning en hebt hoge kwaliteitseisen.
– je spreekt Nederlands en bij voorkeur ook Engels
– Je hebt ervaring in het vak meubel maken.
– Werken in ZZP verband is ook mogelijk

Vind je het een uitdaging om regelmatig met je collega’s in het buitenland te werken?
Heb je een goed kleurgevoel, ben je bekend met spuiten van coatings en het herstellen van schades aan kozijnen, panelen en overhead deuren? Lees dan snel verder, we hebben een leuke vacature voor een gevelschade hersteller.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Wij hebben een goede naam opgebouwd in de branche in zowel binnen – als buitenland. We staan bekend om onze vakkundigheid en professionaliteit. We breiden ons team graag uit. En daarvoor bieden we:
– Een prima salaris gebaseerd op jouw ervaring
– Een leuk bedrijf met een goed gevulde agenda
– Uitzicht op vast dienstverband
– Werken bij een professionele speler in de branche

JOUW DAG
Jij en je team zorgen ervoor dat de bedrijfspanden er weer netjes uitzien. Je herstelt schade en voorziet de panelen, overheaddeuren en kozijnen van een nieuwe coating. Je gaat samen met je collega’s op pad om de gevraagde werkzaamheden goed uit te voeren, soms ben je in 1 dag klaar, soms ben je op projectbasis een volle week bezig op hetzelfde adres. Het eindresultaat is verbluffend en een tevreden klant is waar je het voor doet.

WIE JIJ BENT
– Op dit moment werk je bijvoorbeeld in een plaatwerkerij, in de (auto)spuiterij, in de (auto)schadeherstel of ben je een industriële spuiter.
– Je bent een teamspeler, klantgericht en sta je open voor ontwikkeling
– Je hebt een technische opleiding, ervaring en goede referenties
– Je spreekt Nederlands, je hebt je rijbewijs, VCA (of bereid dit te halen)