Ons verhaal

Waar wij in geloven en onderscheiden? Ja toch!

Vakkennis in de bouw in combinatie met het aangaan van diepgaande relaties en persoonlijk adviseren over de volgende stap in je carrière. Wij willen niet zomaar bemiddelen, maar arbeidsbemiddeling een stap verder brengen. Werk en vrije tijd raken steeds meer vervlochten met elkaar en daarom adviseren wij over de beste combinatie hiertussen.

Het zoveelste bemiddelingsbureau? Nee toch?

Natuurlijk niet! Eén van de velen, misschien, maar niemand die het zo persoonlijk aanpakt als Carrera Construction. Omdat recruitment mensenwerk is en dat altijd zo zal blijven. Wij willen werken met kandidaten die geloven waar wij in geloven. Wij kijken niet alleen bij welk bedrijf je het meeste kan verdienen.  Onze adviseurs kijken welk bedrijf het beste past qua levenswaarden, koffie, leer- en doorgroeimogelijkheden.

Klinkt gers! Ja toch, niet dan?

Simpel. Wij zetten niet zomaar vacatures uit of nemen opdrachten aan. Wij dagen onze opdrachtgevers uit na te denken over hun bedrijfscultuur en de samenhang tussen werk en privé. Dit bespreken we naast de inhoudelijke vakkennis die nodig is voor de functie. Deze diepgang vormt de basis van ons work-life balans advies aan jou. Zie onze sollicitatieprocedure.

Sollicitatieprocedure

Offerte

Eerste kennismaking! Wat zou je graag willen? Bieden wij wat je zoekt? Bekijk de vacatures, stuur je cv of maak het persoonlijk en bel ons.

Calulatie

Wat wil je? Waar word je gelukkig van en kom jij je bed voor uit? Hoe past jouw werk en privé daarbij? Telefonisch berekenen of we de juiste basis hebben!

Werkvoorbereiding

Persoonlijke kennismaking. We gaan ons voorbereiden want je komt langs voor een gesprek waarin we je verder kunnen adviseren.

Uitvoering

Gesprekkentijd! We coachen je voor je op gesprek gaat. Nuttige tips en natuurlijk de do’s en dont’s krijg je. Je staat er nooit alleen voor, we doen het samen!

Oplevering

Heb jij de lekkerste koffie geproefd? Top, tijd voor oplevering! Jij hebt je nieuwe uitdaging gevonden en we gaan alles in orde maken.

Nazorg

Ook wij werken met een meerjaren onderhoudsplanning. Na de plaatsing zit ons werk er niet op. We blijven je volgen, of je nu wel of niet via ons in dienst bent.

Wij willen voor jou de optimale work-life balance. Jouw werk, jouw verhaal, jouw leven. Hoe? Neem snel contact met ons op.

- Carrera Construction

Eenmaal bemiddeld en dan tot ziens? Nee joh!

Zeker niet! We blijven in contact en zullen elkaar regelmatig blijven spreken en zien. We bezoeken regelmatig de projecten en lopen graag eens een ochtend mee op een werk. Uiteraard zorgen we dan altijd voor iets lekkers bij de koffie, een vrijdagmiddag borrel of iets anders leuks!